Leveringsvoorwaarden

Alle producten die op de website van Sylvia's Art Quilts Studio worden aangeboden, worden verstuurd d.m.v. postverzending of pakketverzending en worden enkel verstuurd binnen Nederland en naar België. Mocht je buiten Nederland of België wonen en graag een bestelling willen plaatsen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier. Houdt er wel rekening mee dat de standaard verzendkosten die op de website worden aangeboden hoger zullen uitvallen.

Door het opgeven van je gegevens zoals volledige naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, en je gedetailleerde bestelling op onze website is de bestelling bindend: dat wil zeggen dat je je verplicht om de betaling te zullen voldoen na bevestiging van Sylvia's Art Quilts Studio met de vermelding van het totaalbedrag – dit omdat de artikelen direct voor je gereserveerd worden. Je krijgt de bevestigingsmail z.s.m. na je bestelling, met daarbij de gegevens voor overschrijving naar NL88 RABO 0166 4438 75 t.n.v. Sylvia Kaptein-van Meijer, Sijbekarspel. Je kunt je bestelling afrekenen direct na onze bevestigingsmail met deze betaalgegevens. Pas als het totaalbedrag op genoemde rekening staat, wordt het artikel verstuurd.

Verzendkosten

Verzenden binnen NederlandTot € 50,-Boven € 50,-
Brievenbus verzending€ 3,75GRATIS
Pakket verzending€ 7,25GRATIS

Verzenden naar BelgiëTot € 50,-Boven € 50,-
Brievenbus verzending€ 9,00€ 5,50
Pakket verzending€ 13,00€ 9,95

Verzenden naar Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden en LuxemburgTot € 50,-Boven € 50,-
Brievenbus verzending€ 11,25€ 6,-
Pakket verzending€ 19,50€ 12,50

Onze pakketverzendingen zijn voorzien van een traceercode voor leveringen binnen Nederland, waardoor je de route van je pakket van deur tot deur via internet kunt volgen. Zodra een pakket bij ons verstuurd wordt, krijg je dit nummer naar je e-mailadres gestuurd. Vanaf dat moment is de verzending bij Sylvia's Art Quilts Studio afgehandeld. Mochten er problemen zijn, bijv. met het niet aankomen van een pakket, dan kun je dit bij Post.nl melden, via de unieke barcode – zij helpen je dan verder met de zoektocht/afhandeling van je probleem. Sylvia's Art Quilts Studio kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten van de vervoerder.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te komen halen bij Sylvia's Art Quilts Studio. Indien je dit aangeeft bij de bestelling krijg je van ons bericht wanneer je pakket klaar ligt zodra je betaling bij ons binnen is of, wanneer je bij ons via de pinpas of contant wilt betalen. Je kunt dan binnen 7 dagen je bestelling afhalen. Indien je na 7 dagen de bestelling nog niet hebt afgehaald, versturen wij je nog éénmalig een herinnering. Je hebt dan nogmaals 7 dagen de tijd om de bestelling af te halen. Indien je na deze totale 14 dagen de bestelling nog niet afgehaald heeft zetten wij de bestelling beschikbaar voor wederverkoop.

Volgende
0 product(en)
Snel zoeken
 
Er zijn momenteel geen beoordelingen
Bernina Made To Create