Privacy verklaring

Sylvia's Art Quilts Studio respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Sylvia's Art Quilts Studio zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Sylvia's Art Quilts Studio hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Sylvia's Art Quilts Studio. Door gebruik te maken van de diensten die Sylvia's Art Quilts Studio je aanbiedt ga je akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Sylvia's Art Quilts Studio gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben wij je naam, e-mailadres en afleveradres nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. (Door een bestelling te plaatsen geef je toestemming om deze gegevens versleuteld te bewaren)
Om het winkelen bij Sylvia's Art Quilts Studio zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je titels aanbevelen die je mogelijk interessant vindt.
Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of je voorkeur aan te passen bij 'Mijn account'.
Als je bij Sylvia's Art Quilts Studio een account aanmaakt bewaren wij je gegevens. In 'Mijn account' slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en afleveradressen, zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Sylvia's Art Quilts Studio verkoopt uw gegevens niet
Sylvia's Art Quilts Studio zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Sylvia's Art Quilts Studio, dan kun je ons een e-mail sturen. Wij helpen je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Volgende
0 product(en)
Snel zoeken
 
Er zijn momenteel geen beoordelingen
Bernina Made To Create