Geplaatst op Geef een reactie

Voorverkoop Love Letters – 5 weken Mystery quilt project Kimberbell

Doe je mee?

Kimberbell’s Love Notes Mystery Quilt – dit is de naaimachine versie – komt in de zomer 2020 (augustus) 5 weken lang als mystery project, waarbij je haar leuke en frisse ontwerp met embellishments kunt maken. Via de originele kit met stoffen (collectors item box), waar alle stoffen die nodig zijn voor top, randen en afwerkrand in zitten, de accessories kit = 26 embellishments om de quilt blokken compleet te maken, zoals bloemen, randjes, leer, glittermateriaal en knijpers – allemaal pre-cut – én de 5 enveloppen met de aanwijzingen om het quiltje te maken ben je 5 heerlijke weken met alle andere quilt(st)ers wereldwijd rondom hetzelfde tijdstip – dus met elkaar – een vrolijke quilt aan het maken. Dat geeft in deze moeilijke tijd een positief gevoel.

Gedurende de vijf weken vanaf begin augustus 2020 ontvang je 5 keer een deel via de post:

 • week 1 = de kit met alle stoffen, de embellishments kit en de eerste envelop met aanwijzingen
 • week 2 = deel 2
 • week 3 = deel 3
 • week 4 = deel 4
 • week 5 = laatste deel 5 waarbij onthuld wordt

Omdat je het pakket in één keer aanschaft, heb je geen lastige afreken procedures, maar ben je verzekerd van een complete beleving: Kim Chistopherson van Kimberbell zal gedurende deze weken veel voor-publicaties laten zien.

Nee, niet onthullen hoe alles er uit komt te zien, maar promoties en sneak peeks. En ik ga de quilt ook maken: maar dan de Machine Embroidery versie (oftewel via de borduurmachine, en uiteindelijk ook de naaimachine) – en zelfs ik weet niet hoe alles er uit komt te zien, want ik krijg het pakket tegelijk met dat van jullie.

Er zijn overigens twee soorten pakketten te bestellen:
1) de naaimachine versie
2) de borduur- en naaimachine versie, met een CD met machine borduurmotieven

Niet alleen voor quiltsters met een naaimachine, maar eventueel ook via machinaal borduren alles maken!

Hoe gaat het verder in zijn werk?

 • Je bestelt dit pakket in de voorverkoop.
 • Je rekent alles af door zelf over te schrijven, of via je betaling via PayPal te doen. Na acceptatie van je betaling ben je dan verzekerd van levering (we hebben informatie van de leverancier dat ze flink hebben ingekocht, maar niet eindeloos, dus als je erbij wilt zijn, doe het VOOR eind mei 2020…. ). Eventueel kan het erna ook nog, als de leverancier voldoende voorraad over heeft (geen garantie).
 • Je wacht (geduldig) tot het pakket komt – dat kan eind juli of begin augustus zijn, op tijd om met alle quiltsters mee te doen. Ondertussen laten we weten – zodra Kimberbell dat publiceert – wat er allemaal over te vertellen is, voorproefjes ed, of wetenswaardigheden.
 • Zodra het mystery project van start gaat – we hopen gelijk met de USA de 1e week van augustus, maar houd rekening met een kleine vertraging i.v.m. levering overzee – krijg je het eerste pakket thuisgestuurd.
 • Vanaf die week laat ik via mijn Blog/Nieuws op deze webshop zien waar ik mee bezig ben, gelijk met jou opgaand, zodat we – ook weer samen – aan de slag kunnen gaan. Je kunt vragen stellen via die Blog/Nieuws via ‘reactie’, zodat je persoonlijk begeleid kunt worden.
 • Elke volgende week – nog 4 x – krijg je een envelop via de brievenbus met de volgende aanwijzingen.
 • Uiteindelijk hebben we met elkaar een fris en leuk quiltje gemaakt, met bijzondere stofjes en vrolijke accessoires.
 • PS: je hóeft niet bij te blijven – je kunt ook alles eerst verzamelen en op je eigen tempo werken, maar hoe leuk is het om met duizenden quiltsters tegelijk, wereldwijd aan de slag te gaan? Spannend!

O ja, wat ik wel kan onthullen is dat het quiltje ca. 1.00×1.00m groot wordt: handzaam en voor iedereen te doen. De beschrijving zal Engelstalig zijn, er wordt in inches gewerkt, maar via mijn uitleg op mijn Blog/Nieuws via deze webshop is het goed te doen: ik begeleid je zoveel mogelijk.

Een geweldig project, dat wordt een vrolijke zomer! Ik heb er écht zin in. Hopelijk jij ook: bestel dan snel in de voorverkoop om straks met elkaar bezig te zijn!

Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *