Geplaatst op Geef een reactie

Prachtig weer

Het blijft een plaatje, de Wisteria’s. Elke dag even in de steeg kijken hoe ver alles nu bloeit… Niet alleen wat bovenop de pergola hangt, maar ook wat we onder op het hek hebben geleid.

De blaadjes zijn er ook al volop, straks wordt het weer uitlopers snoeien: maandenlang bijhouden, anders kan niemand van de andere bewoners meer door de steeg… maar dat hebben we er graag voor over. Zoveel moois als dit je schenkt…

 


Mijn Lente Haakproject 2020 – waarvan je HIER de basiskleuren kunt bestellen –  is klaar: lekker vrolijk, mede door de afwerking met witte Colour Crafter.

De aanwijzingen kun je bij dit garenpakket vinden, onderaan bij ‘beschrijving’, daar verwijs ik naar de diverse Blogberichten waar stap voor stap het haken van dit frisse kleed uitgelegd wordt. Het is makkelijk om te maken: je ziet daar schema’s voor het gebruik van de kleuren uit het genoemde basispakket, waar je – als je dat wilt – nog apart de witte Colour Crafter bollen aan toe kunt voegen. Net wat je wilt: maak er zelf een leuk en kleurrijk werkstuk van. 


Veel plezier weer met alles
Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *