Geplaatst op 2 Reacties

De eerste aanwijzingen voor Colourful Minis

Doe je ook mee met het maken van mijn quilt project ‘Colourful Minis’? Dan kun je daar nu een basispakket stoffen voor bestellen: we gaan werken met de 25 kleuren van de Tissu de Marie Jelly Roll en met 1.00 x 1.50 m Tissu de Marie witte stof. Beiden zitten in het genoemde basispakket.

Het wordt een paper piecing project, waarbij het handig is om op speciaal paper piecing papier voor de printer te werken: dat is dunner, bevat geen hout en scheurt makkelijk weg na het opnaaien. Je kunt het HIER bestellen, zodat je alles direct kunt printen via de eerste .pdf’s, die je kunt downloaden bij mijn Blog/Nieuws hier bij de webshop. Ze staan overigens ook bij het genoemde basispakket bij ‘Eigenschappen’.

Het quiltje dat je kunt gaan maken is een 9-blokken quilt, ca. 72 x 72 cm, waarbij de frisse kleuren van de Jelly Roll en de witte stof tot een vrolijk geheel verwerkt worden.

Stap voor stap wordt alles in delen via .pdf’s / aanwijzingen doorgegeven. Als eerste is de .pdf ‘Colourful Minis – DEEL 1 – de voorbereidingen’ beschikbaar – plus de volgende pdf’s:

  • Colourful Minis-Quilt.pdf 
  • Colourful Minis-A.pdf 
  • Colourful Minis-B.pdf 
  • Colourful Minis-C_D_E.pdf 

 

Lees de aanwijzingen voor de voorbereidingen goed door: Deel 2 = het snijden van de stoffen komt een volgende keer. Kijk dus regelmatig op deze Blog of bij het Basispakket Colourful Minis

Veel plezier er mee!
Sylvia

2 gedachten over “De eerste aanwijzingen voor Colourful Minis

  1. wauw, vind dit al prachtig hihihihi

    1. Leuk om te horen, het wordt een kleurrijk geheel.
      Kijk de komende weken maar op deze Blog om de voortgang te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *