Video’s met tips en handigheidjes

Op deze pagina zie je de nieuwste video met tips en handigheidjes over diverse onderwerpen betreft patchwork en quilten, (machinaal) borduren, haken en punchen. Soms een korte tip, soms een wat langere uitleg met veel handigheidjes, afhankelijk van het onderwerp.

Regelmatig verschijnt er een nieuwe video, die de huidige vervangt. De hiervoor getoonde video’s worden verplaatst en kun je bij ‘Blog/Nieuws’ bekijken en/of bij het betreffende artikel in de webshop.

CADEAUTJES VIA MACHINAAL BORDUREN.

Via machinaal borduren zijn hele leuke taferelen maken. Zo ben ik de laatste tijd bezig om een flink aantal cadeautjes voor Kerst te maken, sommigen op bestelling. Die taferelen maak ik op (wit) borduurvilt, en zet ze in een mooi lijstje, zodat het werkstuk opgehangen kan worden, maar ook neergezet.

Lijstjes wit met zilver randje, zilverkleurig of goudkleurig al dan niet leuk bewerkt, zwarte lijstjes… vanalles is mogelijk.

Je kunt zo’n tafereel in opdracht door mij laten maken – samen zoeken we dan iets moois uit, wat nog voor de komende Sinterklaas en/of kerstdagen naar je toe kan komen.

Interesse? Stuur me een email via sylvia@sylviasartquilts.nl.

Binnenkort zie je de kant-en-klaar gemaakte artikelen in de categorie ‘Kant-en-klaar’ via de webshop staan.